perjantai 29. maaliskuuta 2013

Kevätkuulumisia

Hanko on alkanut muotoutua Sequioiaksi, hitaasti mutta hitaasti. Veikkaan tästä jonkin sortin ikuisuusprojektia ja varmasti matkalle tarvitaan välipalaneuleita.

Parhaillaan tilanne onkin lähes ennätyksellinen vain kahdella keskeneräisellä neuleella. Kämmekkäät sekä tuo liivi. Tai onhan mohairpuserokin vielä sen verran kesken, että noin 10 langanpäätä pitäisi päätellä.

Eilen juuri selailin vanhoja moda lehtiä ja joulunumerossa on lapsen hattu johon löytysi langatkin omista varastoista, Ai miten houkuttaisi aloittaa :).

Annis -huivi myös kovasti houkuttaisi ja siihenkin taitaisi löytyä langat omasta takaa. Sen lisäksi uusimmassa Novitassa oli lapsen liivimekko johon siihenkin omat langat luultavasti riittäisivät.

Oi voi näitä houkutuksia.

Yritän kovasti olla ostamatta uutta lankaa, joten kaikki projektit yritän sovittaa jo varastosta löytyviin lankoihin. Sitten tulee näitä Hanko höyrähdyksiä jotka myöhemmin harmittavat vietävästi.

Onneksi  nyt on muutama vapaapäivä niin ehtii siivoamaan ja ehkä käsityötkin vähän edistyvät. Ensi viikolla näyttäisi ennusteitten mukaan olevan kevät hiukan jo lähempänä.


1 kommentti:

  1. Olipas nätti liivi! Liivejä en omista yhtäkään, ehkä sitä jossakin vaiheessa ehtisi sellaisen tehdä itselle :) Liivit ovat siitä käteviä että pystyy sitten yhdistelemään eri paitojen kanssa.

    VastaaPoista